Vuohijärven kesämarkkinat ma 28.6.2021

Vuohijärven kesämarkkinat järjestetään Vuohijärven Luonto- ja Kultturitalon kentällä juhannuksen jälkeisenä maanantaina 28.6 klo 9-17.

Vuohijärvi sijaitsee Kouvolassa (entisessä Valkealassa) Kymenlaakson maakunnassa. Tarkka ajo-osoite on Näkkimistöntie 1, 47900 Vuohijärvi.
Vuohijärvi asettuu Valkealan pohjoispuolelle n. 22 km kirkonkylältä pohjoiseen. Mikkelin suunnasta kannattaa ajaa Tuohikotista varuskuntaan päin lähtevää tietä.
Pohjoisen suunnassa on Mäntyharju, lännessä Selänpää sekä Jaala Kotka-Heinola -tien suunnalla.
Vuohijärven lähellä on mm. Repoveden kansallispuisto, Hillosensalmi, Orilammen maja, Verlan tehdasmuseon maailmanperintökohde ja paljon muuta nähtävää.

Paikalle saapuu iso joukko eri alojen markkinakauppiaita + jonkin verran paikallisia peräkonttikirppisläisiä. On mahdollista, että myyntitelttoja on lopulta n. 50 kpl.
Myyntiin tulee mm. ruokaa, juomaa, leipomotuotteita, säilykkeitä, jäätelöä, muita elintarvikkeita, vaatteita, muita asusteita, koruja, koriste-esineitä, hyötyesineitä, leluja, ihan vaikka mitä. Lapsiakaan ei ole unohdettu, heille löytyy myös omaa toimintaa.

Koronaturvallisuusasiat otetaan tarkasti huomioon.

Markkinat järjestää Erägrilli Oy (Eräkokki Paavo) yhteistyössä Vuohijärven Luonto- ja Kultturitalon kanssa.

Jaa tämä sivu

unsplash